<![CDATA[la-tweez Slovenija - Mediji o nas]]>Tue, 05 Jan 2016 07:50:34 -0800Weebly<![CDATA[Tokrat je pinceto preizkusila tudi Simona - Beauty of a Lemon]]>Wed, 13 Aug 2014 14:11:22 GMThttp://www.latweez.si/mediji-o-nas/tokrat-je-pinceto-preizkusila-tudi-simona-beauty-of-a-lemonPred koncem prekratkega poletja smo stopili v stik tudi z mlado blogerko Simono znano pod imenom Beauty of a lemon, ki si šele utira pot med znane modne blogerke in jo seveda razveselili z pincetko La-Tweez. Izbrala si je takšno v rumeni barvi.

Seveda je tudi Simona z veseljem preizkusila pinceto z lučko La-Tweez in napisala tudi njeno oceno.

Simono - Beauty of a lemon in njene opise in komentarje o modnem svetu in nasvetih lahko spremljate na njenem blogu in njeni facebook strani.


]]>
<![CDATA[Z pinceto La-Tweez svoje obrvi oblikuje tudi modna blogerka Chérie]]>Tue, 05 Aug 2014 12:41:05 GMThttp://www.latweez.si/mediji-o-nas/z-pinceto-la-tweez-svoje-obrvi-oblikuje-tudi-modna-blogerka-cherieTokrat smo v stik stopili z znano blogerko Cherie, ki od sedaj za oblikovanje svojih obrvi uporablja samo še pinceto z lučko La-Tweez. 

Izbrala si je pinceto La-Tweez COLOR v roza barvi in jo seveda tudi preizkusila.

Njeno izkušnjo z pincetko La-Tweez si lahko preberete tudi na njenem blogu - Cherry fashion.

Cherie sicer lahko spremljate na njenem spletnem blogu in facebook strani.

]]>
<![CDATA[Znana slovenska modna blogerka in model Ajda o pincetki z lučko La-Tweez]]>Wed, 02 Jul 2014 12:17:49 GMThttp://www.latweez.si/mediji-o-nas/znana-slovenska-modna-blogerka-in-model-ajda-o-pincetki-z-lucko-la-tweezV pričetku julija smo stopili v stik tudi z zelo znanim slovenskim modelom in blogerko Ajdo Sitar. Seveda smo tudi njo želeli povprašati o uporabnosti naše pincete z lučko La-Tweez. 

Z veseljem je privolila in si izbrala zelo modno La-Tweez Swarovski v beli barvi in bila seveda navdušena. 

Ajda je seveda napisala tudi objavo na blogu, kako do prelepih obrvi in si pri tem seveda pomagala tudi z pinceto z lučko La-Tweez.

Ajdo lahko spremljate na njeni spletni strani - AJDASBlog in facebook strani.

]]>
<![CDATA[Pinceto La-Tweez je preizkusila tudi blogerka Blonde Bliss by Sara Zavernik]]>Sun, 22 Jun 2014 13:07:52 GMThttp://www.latweez.si/mediji-o-nas/pinceto-la-tweez-je-preizkusila-tudi-blogerka-blonde-bliss-by-sara-zavernikNašo originalno in patentirano pinceto z lučko La-Tweez smo poslali tudi Sari. Sara piše svoj blog že precej časa in je zelo znana v slovenskih modnih krogih. 

Njeno mnenje si lahko prebrete na njenem blogu - Blonde Bliss by Sara Zavernik.

Sicer lahko Saro spremljate tudi na njenem blogu in facebook strani, kjer vas bo znova in znova navduševala s svojimi objavami.


]]>
<![CDATA[Ocenila nas je tudi Irena - Lifestyle designed by fashion]]>Sun, 15 Jun 2014 11:49:58 GMThttp://www.latweez.si/mediji-o-nas/ocenila-nas-je-tudi-irena-lifestyle-designed-by-fashionV sredini meseca Junija smo se srečali tudi z zelo prijetno in znano slovensko blogerko Ireno. Njen blog - Lifestyle designed by fashion je namreč zelo obiskan in na njem najdete vse vrste različnih testov izdelkov in člankov povezanih z modo.

Seveda je Irena z veseljem preizkusila tudi našo pinceto La-Tweez Swarovski v črni barvi in seveda o njem napisala tudi zelo pozitiven komentar. 

Irenino objavo lahko prebrete tako na njenem blogu, kot tudi na facebook strani.

]]>
<![CDATA[Preizkusili so nas tudi na Oopsi.si]]>Wed, 04 Jun 2014 09:29:11 GMThttp://www.latweez.si/mediji-o-nas/preizkusili-so-nas-tudi-na-oopsisiKontaktirala nas je tudi zelo prijetna Urška in seveda smo tudi njej z veseljem poslali eno pinceto La-Tweez v test. Izmed vseh barvnih kombinacij si je izbrala zelo zaželjeno La-Tweez Swarovski v beli barvi.

Urška je našo pinceto z lučko La-Tweez Swarovski v beli barvi tudi preizkusila in napisala članek, kako do lepo oblikovanih obrvi.

Urško lahko spreljate na njenem spletnem portalu Oopsi.si in na njeni Facebook strani.

Njen komentar si lahko preberete spodaj:

]]>
<![CDATA[Zelo pozitivno mnenje Tina's fashion&stuff]]>Mon, 02 Jun 2014 08:39:42 GMThttp://www.latweez.si/mediji-o-nas/zelo-pozitivno-mnenje-tinas-fashionstuff Ob pričetku prodaje svetovno znanih pincetk La-Tweez v Sloveniji je v stik z nami stopila prijetna gospodična Tina Apostolova, ki piše zelo zanimiv fashion blog - Tina's fashion&stuff in ima zelo znano Facebook stran.

Bila je ena izmed prvih, ki je preizkusila našo pinceto in seveda bila zelo navdušena nad njo.  

Picture

Posnela je tudi zelo lep video.

]]>